Notícies

Barcelona, 4 de març de 2013

El conte Confeccions Montse, primer premi en el I Concurs de microrelats del Dia de la dona treballadora de Llorenç del Penedès

El 3 de març, Àngels Codina va rebre el primer premi del I Concurs de microrelats del Dia de la dona treballadora de Llorenç del Penedès amb un conte publicat en aquest blog: Confeccions Montse. La resta de treballs premiats són, per una banda, Pell de mare, de Glòria Berbel Santamaria, guanyadora del segon premi; i La síndrome d’Stendhal, de Clara Jané Viñas, que va endur-se el premi jove.

El premi està dotat de 150 euros i d’un lot de llibres. Al concurs s’hi van presentar 105 treballs procedents de totes les províncies de Catalunya i també del País Valencià i de les Illes Balears, i el jurat estava format per Montserrat Martí Solanes, Montserrat Orpí Vallverdú i Nati Soler Alcaide.

Barcelona, 27 de febrer de 2013

Presentem Ni blanc ni negre a la crida de nous creadors de la revista Time Out 

La revista Time Out de Barcelona vol conèixer els joves creadors. «Aquells que innoven, que s’atreveixen a fer coses diferents i a emprendre», diuen. L’objectiu és posar en valor els joves que arrisquen i que lluiten per tirar endavant projectes diferents i innovadors, i cerquen les iniciatives de gent que, «en aquests moments difícils, lluiten per aconseguir un llenguatge propi i personal». De totes les propostes que rebin, en faran una tria i faran un número especial de la revista.

Tot i que hi ha propostes molt originals, ens hem aventurat a presentar el blog Ni blanc ni negre. No sabem si som el tipus de joves creadors que busquen, però nosaltres hi creiem, i qui sap? Potser tenim un cop de sort! Sigui com sigui, en aquest enllaç tenim la proposta que hem presentat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s